Zoekresultaten

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Amy

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Amy

Mijn naam is Amy van den Dungen en ik ben 19 jaar oud. Ik ben van nature erg ondernemend en ik trek het liefst alles uit de kast (letterlijk). Ik houd mezelf graag bezig met alles wat creatief en over de top is. De meeste mensen zouden zeggen dat ik graag in de spotlights sta, deze mensen spreek ik zeker niet tegen.
Beeld: Amy
Waarom heb je gekozen om hier stage te gaan lopen?
''CityZapper is eigenlijk iets wat buiten mijn comfort-zone valt. Ik reis namelijk niet zo heel veel, maar het is wel iets wat ik later graag wil gaan doen. Ik waagde het er gewoon op. Nee heb je en ja kan je krijgen, toch? Eenmaal in het sollicitatieproces kwam ik er vrij snel achter dat ik hier zeker weten mijn stage wil gaan lopen. Het is even inkomen en wennen maar ik geloof heilig dat het helemaal goed gaat komen en dat ik bij CityZapper een hartstikke leuke tijd ga hebben.''

Wat doe je het liefst wanneer je vrij bent? 
''Ik houd wel van een goed feestje. Vooral als het lekker extravagant en overdreven is, dan ben ik 100% zeker van de partij. Daarnaast houd ik me erg bezig met drag, mode en performen. Ik volg nu vogue lessen en ben van plan naailessen te gaan nemen. Ik werk daarnaast ook nog heel graag, dat doe ik echt met liefde. Ik werk in de horeca als gastvrouw, heerlijk werk! Oh, en voor een goed glas chardonnay kan je me altijd bellen.''

Wat is je favoriete stad?
''Een favoriete stad kiezen is altijd lastig, maar ondanks het feit dat ik er (nog) niet geweest ben, kies ik voor New York. Het gevoel van ergens naar toe gaan en iets van jezelf kunnen maken is daar zo erg aanwezig, prachtig! Zet mij maar op Broadway neer (het liefst dan wel als boom of struik, zingen kan ik niet hoor)''.

Staat er al een nieuwe bestemming op de planning?
''Ligt eraan wie de reis betaalt. Mijn bankrekening zegt nee op dit moment, maar het zou wel leuk zijn.''

Welke drie steden bovenaan je bucketlist?
''Tokio, Moskou, New York. Ik wil hoogstwaarschijnlijk in New York eindigen als ik iets van mezelf weet te maken.''

Ook voor jou heb ik een aantal Vakantie Dilemma's! Ben je er klaar voor? 

Stedentrips zijn beter in de zomer of in de winter?
''Zomer! Gezelligheid, terrasjes, wijn drinken in de middag zonder als gek aangekeken te worden, want ja het is warm.''
Beeld: Amy
Binnen of buiten Europa?
''Absoluut buiten! Van mij mag het lekker ver zijn. Het lijkt mij dat er dan meer cultuurverschillen te vinden zijn.''

Met familie of vrienden op stedentrip?
''Vrienden. Maar als ik dan met vrienden ga wil ik er maar 2 á 3 mee hebben, anders wordt het me te gek. Ik wil niet als een kudde schaapjes achter een vlaggetje aanlopen.'' 
Beeld: Amy van den Dungen
Genieten van het nachtleven of vroeg uit de veren om een stad te ontdekken?
''Ik ben echt een nachtmens, de stad ontdekken kan ’s avonds ook, toch?''

Luxe of budget accommodatie?
''Luxe! Zet mij maar op een Glamping (glamorous camping).''

Je hele schema van tevoren uitstippelen of alles ter plaatse uitzoeken?
''Als ik er een moet kiezen, dan zoek ik het wel ter plaatse uit. Als ik me continu aan een schema moet houden vind ik het geen vakantie.''

Actief op social media tijdens een stedentrip of telefoon uit?
''Telefoon uit. Hij mag aan om een kiekje te maken of om het thuisfront op de hoogte te stellen. Je zal mij nooit betrappen op candy crush spelen in het buitenland.''

Een oud historisch stadscentrum of torenhoge wolkenkrabbers? 
''Historisch is wel leuk, maar die paden zijn vaak zo wankel. Dan kan ik meteen al mijn leuke zomerhakken in mijn koffer laten zitten. Zonde! Doe mij dan maar een straat met wolkenkrabbers en een makkelijk bewandelbare stoep.''

Ook onze nieuwe collega Monique moet nog aan jullie voorgesteld worden. Dit interview verschijnt volgende week, dus houd onze blog goed in de gaten! 

Beeld: Amy - CityZapper

Laat een reactie achter