0
Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Madge

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Madge

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Madge

"Hola! Een nieuw gezicht met een nieuwe uitdaging. Ik ben Madge en één week geleden ben ik begonnen aan mijn nieuwe avontuur bij CityZapper. Vers van de pers als afgestudeerde student communicatie ben ik vanaf nu verantwoordelijk voor de content en pr. De perfecte kans voor mij om mijn passie voor reizen en het creëren van content te combineren. Om mij iets beter te leren kennen hebben mijn collega's mij een aantal lastige dilemma's voorgelegd. Let's go!"

Waarom ben je hier begonnen met werken?
"Na het afronden van mijn bachelor communicatie was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het maken van content ben ik de afgelopen jaren steeds leuker gaan vinden en daarom was ik op zoek naar een functie die hierbij aansluit. De functie van 'content en pr' kwam als geroepen. Ik kan namelijk mijn passie voor het creëren van content combineren met mijn interesse voor reizen en mooie bestemmingen."

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
"In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn vriend en vriendinnen. Wat wij samen doen hangt echt af van het seizoen. In de winter vind je mij veel op de bank met een kop thee of warme chocomel (met heel veel slagroom), en in de zomer zit ik veel op terrasjes of het strand."

Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?
"De meest bijzondere plek vind ik toch wel Oeganda. Samen met een gezelschap ben ik door Oeganda getrokken. Van de hoofdstad Kampala tot watervallen, bergen, jungle, riviersafari’s en nog veel meer. En natuurlijk 'The Big Five'."

Wat is je favoriete stad?
"Mogen het er ook 2 zijn? In Nederland is mijn favoriete stad toch echt Amsterdam. Het nostalgische gevoel dat ik krijg als ik door de straten loop maakt dit voor mij de mooiste stad die er is. Al moet ik wel zeggen dat dit er door mijn opa met de paplepel in is gegoten, maar ik ben het geheel met hem eens. Mijn andere favoriete stad is Málaga. 5 jaar geleden ben ik hier 2 maanden geweest voor een Spaanse taalcursus. In mijn eentje vertrok ik naar een onbekende stad. Van huilend door de douane in Nederland, naar een euforisch gevoel toen ik in Málaga aankwam. Samen met andere studenten volgden we Spaanse lessen en onze vrije tijd brachten we door in de stad of op het strand. Ondertussen ben ik al twee keer terug geweest en het blijft even leuk!"

Staat er op dit moment nog een reis op de planning?
"Heel spijtig, maar helaas door de omstandigheden van Covid helemaal niks. De enige reis die ik voorlopig maak is de wandeling door het bos, naar de supermarkt of een treinreis.

Welke drie steden staan bovenaan op je bucketlist?
"Marrakesh, Ulaanbaatar en Berlijn."

En dan nu nog een aantal lastige vakantiedilemma’s!

Stedentrip binnen of buiten Europa?
"Binnen Europa. Er zijn nog zoveel steden in Europa die ik niet heb gezien. Eerst meer steden toevoegen aan mijn Europa lijstje en dan later buiten Europa."

Je hele reis van tevoren uitstippelen of alles ter plaatse uitzoeken?
"Alles ter plaatse uitzoeken. Het verblijf en de reis regel ik natuurlijk wel van te voren, maar ik vind het veel te leuk om rond te struinen in een stad en op die manier de plek te verkennen."

Een oud historisch stadscentrum of torenhoge wolkenkrabbers?
"Oud en historisch. De geschiedenis van een stad is vaak juist wat mij trekt. Twee jaar geleden ben ik voor het eerst naar Rome geweest, de hele stad voelt als één groot openluchtmuseum. Overal waar je kijkt zie je delen van de geschiedenis, hoe tof!"

Nooit meer terug naar je lievelingsstad of nooit meer een nieuwe stad ontdekken?
"Oh, deze is heel lastig. Als ik er nu even vanuit ga dat Málaga m’n lievelingsstad is, dan ga ik toch voor nooit meer naar mijn lievelingsstad (is een beetje valsspelen, weet ik, maar nooit meer naar Amsterdam is geen optie). Nieuwe steden ontdekken staat juist op mijn bucketlist, zodra het weer kan!"

Stedentrip in de zomer of in de winter?
"Mag ook herfst of lente? Ik vind namelijk juist deze seizoenen perfect voor een stedentrip. Niet te warm of te koud, even ertussenuit en genieten van de stad."

Genieten van het nachtleven of vroeg uit de veren om een stad te ontdekken?
"Vroeg uit de veren en een stad ontdekken. Genieten van het nachtleven kan ook in Nederland, als ik op vakantie ben of een stedentrip maak dan ga ik toch echt voor het ontdekken van de meest bijzondere plekken."

Op vakantie met het vliegtuig of met de auto?
"Sommige bestemmingen zijn natuurlijk niet mogelijk met de auto, dus dan moet ik wel vliegtuig zeggen, maar eigenlijk gaat mijn voorkeur toch uit naar auto. Ik vond het als kind geweldig om met z’n allen in de auto te zitten, te stoppen bij het eerste benzinestation in Frankrijk en dan een, eigenlijk net te hard, Frans stokbroodje eten. En natuurlijk 100 keer de vervelende vraag 'Zijn we er al?' stellen."

Een stad aan het strand of een stad in de bergen?
"Definitely strand. Geef mij strand, zee en een surfplank en ik ben gelukkig."Nieuwsgierig naar mijn collega's? Lees hier de interviews met Dustin en Maaike 

Laat een reactie achter

Dit vind je misschien ook leuk