0
Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Denise

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Denise

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Denise

Hi iedereen! Mijn naam is Denise en ik werk sinds kort bij CityZapper. Ik woon al enkele jaren in Haarlem en vind dit echt een prachtstad! Mijn grootste passie is reizen en ik heb door mijn opleiding al veel van de wereld mogen zien. Vandaag leren jullie mij beter kennen aan de hand van een aantal vragen en lastige vakantie dilemma's.

Waarom ben je hier begonnen met werken?
Ik heb het altijd al leuk gevonden om creatief bezig te zijn. Wanneer ik er tijd voor heb, vind je mij met een potlood of een kwast. Ik vind dat ik mijzelf best creatief mag noemen. Tijdens mijn opleiding was ik ook het meeste in mijn element wanneer creatieve opdrachten op de planning stonden. Van het ontwerpen van posters tot het schrijven van interessante artikelen. Hier zat ik in mijn flow. Ook heb ik een grote passie ontwikkeld voor reizen en heb daarom de opleiding Tourism Management gevolgd. Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een baan die hierbij paste en kwam ik bij CityZapper uit. 


Wat doe je het liefst wanneer je vrij bent? 
Ik vind schilderen en tekenen altijd erg ontspannend. Ook vind ik het erg gezellig om met vrienden te borrelen en te praten over wat er die week is gebeurd. Wat ik ook erg tof vind om te doen is nieuwe plekken uitzoeken wat ik aan mijn bucketlist kan toevoegen. Mijn grootste passie is daarmee ook zeker reizen en het ontdekken van toffe bestemmingen. 

Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?
Na mijn stage in Australië ben ik nog voor twee weken naar Nieuw-Zeeland gegaan en heb ik het Noordereiland verkend. Met een groepstour ging ik vanaf Auckland naar Wellington met meerdere tussenstops onderweg. Dit land heeft mij zo aangenaam verrast, met de natuur en de leuke mensen, dat ik zeker nog een keer terug wil om het Zuidereiland te verkennen!


Staat er al een nieuwe bestemming op de planning?
Ik kijk er al een tijdje naar uit om een roadtrip te plannen door de Verenigde Staten en van de oostkust helemaal naar de westkust af te rijden in een camper. Dit staat echt nog hoog op mijn lijstje van reizen die ik heel graag zou willen doen.

Welke drie steden staan bovenaan je bucketlist?
Honolulu, Bangkok, Tokyo. Maar om eerlijk te zijn is mijn bucketlist door de jaren heen zo groot geworden, dat het lastig is om een keuze te maken van maar drie steden. 

Ben je klaar voor een aantal vakantie dilemma's? 

Binnen of buiten Europa? 
Buiten! Alhoewel ik de steden in Europa erg leuk vind, voelt het buiten Europa toch een stuk spannender en ondernemender. En juist dit vind ik zo leuk aan nieuwe bestemmingen bezoeken.


Met familie of vrienden op stedentrip?
Deze vind ik erg lastig, maar ik kies dan toch ervoor om met vrienden op stedentrip te gaan. Ook al zou ik het heel erg leuk vinden om met mijn twee zussen op vakantie te gaan, aangezien dit tegenwoordig niet zo vaak meer voor komt.

Je hele schema van tevoren uitstippelen of alles ter plaatse uitzoeken?
Alles ter plaatse uitzoeken en ronddwalen op de bestemming! Zo beland je in onbekende straatjes en kom je niet alleen langs de mainstream trekpleisters. Ik heb het idee dat als je niks uitstippelt van te voren, je juist de bestemming beter leert kennen en zo alle straatjes doorloopt. 

Actief op social media tijdens een stedentrip of telefoon uit?
Telefoon uit, behalve om foto’s te maken natuurlijk om Google Maps erbij pakken wanneer ik weer eens ben verdwaald. Af een toe een fotootje posten hoort er wel bij, maar ik ben van mening dat je meer van de omgeving ziet zonder je telefoon de hele tijd aan te hebben. 

Een oud historisch stadscentrum of torenhoge wolkenkrabbers
Beide vind ik erg leuk. Mijn eerste stad waar ik helemaal alleen heen ging, was New York. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken naar de torenhoge wolkenkrabbers en fancy gebouwen. Echter heeft een oud historisch stadscentrum naar mijn idee veel meer charme en straalt ook een verleden uit. 


Nooit meer terug naar je lievelingsstad of nooit meer een nieuwe stad ontdekken?
Helaas kies ik er dan voor om nooit meer terug naar mijn lievelingsstad te gaan. De wereld heeft zoveel mooie plekken dat ik het niet zou kunnen om geen enkele nieuwe stad meer te mogen bezoeken. Je bent tenslotte nooit uitgekeken als het om de wereld bezoeken gaat!

Snel wat street food eten of uitgebreid tafelen in een leuk restaurant?
Dit hangt erg af op welke bestemming ik ben en hoe mijn mood is. Ik vind het superleuk om nieuwe cuisine te ontdekken door middel van street food. Ik denk dat je door street food juist de cultuur goed leert kennen. Echter met een lange dag door de stad struinen, vind ik het ook heerlijk om rustig na te tafelen in een leuk restaurant.

Comfortabele wandelschoenen of de laatste mode?
Mij zal je niet snel op hakken door een stad zien wandelen. Bergschoenen zijn echter ook niet echt mijn smaak. Dus als je comfortabele wandelschoenen als sneakers ziet, dan ga ik zeker daarvoor!

Hotel, hostel of appartement?
Dit hangt helemaal af van de locatie. Alhoewel ik het heerlijk vind om ruimte te hebben zoals bij een appartement.


Wil je meer members van ons team ontmoeten? Lees dan ook eens het interview met Dustin

Beeld: Denise Koek - CityZapper

Laat een reactie achter

Dit vind je misschien ook leuk