Zoekresultaten

Vakantie Dilemma's met Chantal Visser

Vakantie Dilemma's: Chantal Visser

Heb je ein-de-lijk vakantie, moeten er weer keuzes gemaakt worden! In de rubriek Vakantie Dilemma's schotelen wij een aantal lastige dilemma's voor aan een reisblogger. Lukt het hen om een keuze te maken?

Dit keer is het de beurt aan Chantal Visser om een aantal lastige dilemma's te bespreken. Chantal is een tekstschrijver en reisblogger: op Your Future Postcard neemt ze je mee naar de mooiste bestemmingen en accommodaties buiten de gebaande paden. Ze woont samen met haar man in zoontje in Deventer. Verder heeft ze een voorliefde voor mooie hotels, strand, cappuccino met latte art, katten en hangmatten. 
Beeld: Chantal Visser
Zomerse of winterse stedentrip?
''Zomer. Sowieso. Ik houd van blauwe luchten en warm weer. Maar als ik mag kiezen, kies ik de lente, omdat het dan minder druk is in een stad.''

Stedentrip met vrienden of geliefde?
''Met mijn geliefde. Alles is leuker met hem. Gelukkig mag hij vaak mee op reis voor mijn blog, want hij maakt de reisvideo’s.''

Foto’s of video’s maken tijdens een stedentrip?
''Ik kies voor foto’s, want ik vind het altijd heel ontspannend om van mijn reizen fotoalbums te maken en die zo nu en dan op koude winteravonden terug te kijken en de zomer weer even te voelen.''

Met alleen handbagage reizen of een grote koffer meeslepen?
''Ik kom net terug van Milos, Griekenland. Ik had een veel te grote koffer mee, met een gewicht van 20 kilo. Wat had ik een spijt toen ik dat ding de trein in moest tillen. En toen ik op Schiphol drie kwartier moest wachten, omdat mijn koffer als laatst kwam. Met handbagage had ik zo door kunnen lopen.''

Madrid of Lissabon?
''Lissabon. Rauwer en alternatiever dan Madrid.''

Luxe uiteten of ‘street food’?
''Street Food. Ik heb niet zoveel met luxe uit eten. Ik knoei toch altijd. Het liefst eet ik tapas of bestel ik meerdere gerechten om met mijn tafelgenoten te delen.''

Tour operator of zelf boeken?
''Ik boek eigenlijk altijd zelf, want ik wil 100 % controle en zelf hotels kiezen. Vanuit die behoefte is ook mijn blog ontstaan.'' 

Shoppen of musea?
''Shoppen. Ik ren altijd door musea. Over shoppen kan ik uren doen.''

Trendy hotspots of steengoede, traditionele plekken?
''Dat is een moeilijke vraag. Een trendy hotspot kan steengoed, maar ook superirritant zijn. Een traditionele plek ook... Het gaat mij meer om het totaalplaatje. De sfeer, de looks, de kwaliteit, de mensen...''

Stad lopend of met het openbaar vervoer verkennen?
''Lopend. Lekker dwalen door een stad, daar houd ik van. Ik probeer altijd per wijk een stad te verkennen, dan valt het lopen ook reuze mee.''

Welke keuzes zouden jullie maken? Laat het ons weten in de reacties! Heb jij net als wij een enorme liefde voor reizen en lijkt het je leuk om deze dilemma's te beantwoorden? Dat kan! Stuur een mail naar redactie@cityzapper.com om je aan te melden. 

Beeld: Chantal Visser

Laat een reactie achter