Zoekresultaten

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Monique

Meet the Team: Vakantie Dilemma's met Monique

Zoals beloofd stellen wij deze week ons nieuwe teamlid Monique aan je voor. Leer Monique beter kennen, aan de hand van lastige Vakantie Dilemma's.

Waarom ben je hier begonnen met werken (en wat vind je er leuk aan)?

"Drie jaar geleden leerde ik Zapper PR en het team kennen. Ik was onder de indruk van de professionele resultaatgerichte campagnes en het gepassioneerde team. Christian bood mij onlangs een baan aan om Zapper PR verder te laten groeien en daar heb ik niet lang over na hoeven denken."
Beeld: Monique - CityZapper
Wat doe je het liefst wanneer je vrij bent? 
"Net als iedereen bij Zapper PR reis ik het liefst in mijn vrije tijd, verder hou ik van hardlopen in de bossen en duinen en houd ik enorm van het strand. Het liefst ga ik na een drukke hectische dag met mijn hond naar ons favoriete strandtentje, ver weg van alles, waar bijna niemand komt. Dan kijken we naar de ondergaande zon... Heerlijk!"

Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?
"Naar Sulawesi in Indonesië. Met mijn gezin verbleef ik een week op een piep klein eilandje in de Flores Zee bij een vissers familie. Er was geen elektriciteit, geen wifi en weinig luxe. De vissers familie was de hele dag in de weer om heerlijke maaltijden voor ons te koken. Sulawesi is qua natuur en mensen indrukwekkend, en de onderwater wereld is een van de mooiste en meest kleurrijke die ik ooit heb gezien!"

Wat is je favoriete stad?
"Ik heb meerdere favoriete steden: Mumbai, omdat het een gekke energieke stad is waar alles kan. De tegenstrijdigheden zijn voor ons Europeanen bizar om te zien; onder een boom zit een kapper en in dezelfde straat heeft de rijkste man van India een wolkenkrabber voor zichzelf met een heel leger aan beveiliging voor de deur. New York vind ik leuk vanwege de multi culti samenleving. Alle rassen uit de hele wereld zijn er vertegenwoordigd en je kan er lekker eten en shoppen. Daarnaast is London een favoriet omdat mijn dochter daar heeft gewoond en zij mij de hele stad heeft laten zien ‘like a local’. Maar geen plek is zo charmant als Parijs en Cadiz is leuk vanwege de ligging, tapa’s en de vele terrassen. Vanuit elke straat kijk je uit op de zee, echt uniek!"

Welke drie steden staan bovenaan je bucket list?
"Buenos Aires, Tokio en Mexico City. "

Ook voor jou heb ik een aantal Vakantie Dilemma's! Ben je er klaar voor? 

Stedentrips zijn beter in de zomer of in de winter?
"Hier kan ik eigenlijk niet kiezen... Stedentrips zijn het hele jaar door leuk om te bezoeken, en ieder land en seizoen heeft zo z’n charmes."

Binnen of buiten Europa?
"Ver weg of dichtbij maakt voor mij niet uit, als een stad mij verrast en er veel te ontdekken is kan beide inspirerend zijn."

Met familie of vrienden op stedentrip?
"Met mijn fam, want zij houden van dezelfde dingen als ik… Lekker eten, leuke restaurantjes ontdekken, lokale supermarkten verkennen en gezelligheid."

Genieten van het nachtleven of vroeg uit de veren om een stad te ontdekken?
"Als ik in een nieuwe stad aan kom kan ik niet wachten om de stad te ontdekken. Dus doe mij maar vroeg uit de veren."

Luxe of budget accommodatie?
"Ook hier vind ik het lastig om te kiezen... In een stad vind ik een luxe hotel wel erg fijn, maar in de natuur mag het een basic hut zijn met een dak van bananen bladeren."

Je hele schema van tevoren uitstippelen of alles ter plaatse uitzoeken?
"Alles ter plaatse uitzoeken. Als je alles van te voren al uitstippelt kan het alleen maar tegenvallen... Ik houd meer van onverwachtse verrassingen."

Een oud historisch stadscentrum of torenhoge wolkenkrabbers? 
"Doe mij maar torenhoge wolkenkrabbers. Ik houd van de energie, gekte en drukte die het met zich meebrengt."

Nooit meer terug naar je lievelingsstad of nooit meer een nieuwe stad ontdekken?
"Dan kies ik er toch voor om nooit meer terug te gaan naar mijn lievelingsstad. Bovendien kan een stad die je nog niet kent al snel een lievelingsstad worden."

Na Naduah, Amy en Monique hebben wij nu al onze nieuwe collega's aan je voorgesteld. Wil je meer lezen over al hun favoriete steden? Bekijk dan onze gratis stadsgidsen!

Beeld: Monique - CityZapper

Laat een reactie achter